Versenyt hirdetünk: hozz egy szép virágot a suliba!

Itt a tavasz, éled a természet, nyílnak a virágok. Pontosabban nyílnának, ha lennének. A tél elmúltával szomorú képet mutat környezetünk: a Berhidai úti emlékparkban és a Hősök terei épületünk körül is csupasz virágtartók, tavalyi virágok száraz tövei várják a gyerekeket, az iskolába betérőket.

Az emlékpark 2023. márciusában

Szeretnénk, ha az ökoiskolai címünkhöz méltóvá válna közvetlen környékünk. Olyanná, amilyen tavaly volt a jubileumi évünkben, amikor mindenki lelkesen szépítette a környezetet.

Az emlékpark 2022. márciusában

Hozz egy szép virágot a suliba! címmel virágosítási versenyt hirdetünk a gyerekek és szüleik körében, amihez persze bárki csatlakozhat a település lakói közül. Alsó és felső tagozatban egyaránt a legtöbb virágot hozó osztály jutalomban részesül.

Az emlékparkhoz vezető út 2023. márciusában

Olyan egynyári virágokat vagy kisebb örökzöldeket várunk a parkosított területeinkre, amelyek színeikkel felvidítják a hangulatunkat. Ugyancsak lehet hozni beltéri virágokat is az osztálytermekbe, folyosókra. Szívesen fogadunk virágföldet, az ültetéshez szükséges eszközöket, kiskapát, ásót, lapátot, öntözőkannát, üres cserepeket, kaspókat is. A tanulókkal a március 15-i héten előkészítjük a területeket, ágyásokat, virágtartókat. A felajánlásokat március 21-ig várjuk, hogy elkezdhessük parkjaink felújítását.

Vélemény, hozzászólás?