Minden jó, ha vége jó – Díjak átadásával ért véget az év utolsó tanítási napja

Meglepetésekkel készültek iskolánk pedagógusai december 18-ra, az év utolsó tanítási napjára, ugyanis most adtuk át az október 22-i tehetségnapunk díjait a felső tagozatosainknak. Az első három évfolyamosok már december 4-én megkapták díjaikat, most a felsősök következtek. A díjakat, jutalmakat a Napsugár Alapítvány a Gyermekekért biztosította.

Regisztrál tehetségpontunk műhelyvezetői egymás után ismertették a legjobbak neveit és adták át a díjakat, könyveket, ajándékutalványokat, csokikat, szaloncukrokat. Oláh Viktória, az Angol talentum nyelvi műhely vezetője a 4. évfolyamból Farkas Grétának, Horváth Péternek és Czene Sárának, az 5. évfolyamból Ács Barnabásnak, Bihari Nórának, Dömötör Ákosnak és Nagy Attilának, a 6. évfolyamból Simák Larinának és Ivácska Krisztinának, a 7. évfolyamból Pók Patriknak, Steigler Vandának és Buzdor Martinnak, a 8. évfolyamból Bránya Boglárkának, Viniczai Adélnak, Simándi Emmának és Nagy Szabolcsnak adta át a jutalmakat.

A Kreatív irodalmi műhely díjazottjai: Szakály Hanka, Bálint Liza, Czene Sára, Szalay Fanni, Bihari Nóra, Keskeny Csongor, Lukács Emese, Gombos Gabriella, Csiga Boglárka, Mészáros Mira, Szakály Zorka, Bálint Anett, Balogh Panna, Kedves Dorina, Sarusi-Kiss Balázs, Goda Doroti, Szendi Léna és Ódor Kamilla, nekik Völgyi Gábor műhelyvezető adta át díjaikat.

A DudorÁszok ének-zenei műhely díjait Cseresznyés Zsuzsanna adta át az idei év legjobbjainak, Ódor Kamillának és Sós Henriettának, Gombos Gabriellának, Horváth Szonjának és Magyar Ginának, valamint az 5. évfolyamos műhelytagoknak.

A Fürge ujjak térbeli-vizuális képzőművészeti műhely tagjai az október 22-i tehetségnapon az osztályaikban és délután az aszfaltrajz-versenyen is rengeteg kiváló alkotást készítettek. Ezeket Bizony Istvánné műhelyvezető értékelte Ácsné Kerekes Gabriella, iskolánk rajz tanára segítségével, és adta át a díjakat. Jutalmat kapott osztálytermi munkájáért Sülle Katalin Szofi, Czene Sára, Gáspár Boglárka, Kujber Marcell, Zima Kristóf, Veres Kitti, Bokor László, Vass Boglárka, Kovács Lilla zoé, Ács Barnabás, Eizerle Zsófia, Szakács Marcell, Simák Larina, Csiga Boglárka, Patai Dominik, Börczi Barnabás, Fazekas Levente, Balogh Panna, Bálint Anett, Steigler Vanda, Padragi Péter, Csapó Emma, Végh Etele, Ódor Kamilla, Szendi Léna, Belső Botond, Viniczai Adél , Klotz Kristóf és Nikolausz Barnabás. Az aszfaltrajz-verseny első helyezettje Csapó Anna és Fazekas Levente, második Balogh Panna, míg a harmadik Nikolausz Barnabás és Ódor Kamilla lettek. Különdíjat kaptak a 8.b-s lányok: Pleszinger Virág, Buza Zsanett, Viniczai Adél és Simándi Emma.

Végül Járási Adrienn, a Fürge Lábak sport-mozgás műhely vezetője jutalmazta a tehetségnapon a résztvevőknek táncot tanító 7.a-s lányokat, Bálint Blankát, Kovács Hannát és Steigler Vandát.

A díjátadás után a tanulók osztályfőnökeikkel saját termeikben emlékeztek meg rendhagyó módon a karácsonyról. Most a járványveszélyre tekintettel, elővigyázatosságból elmaradtak az ajándékozások, ám közben meghallgathatták az iskola slágerlistáját Goda Doroti és Szendi Léna közvetítésével.

A díjazottak csoportja

További fotók, képgaléria