Újabb országos sikert ért el iskolánk a Boldogságóra programban

Márciusban elnyertük a hónap pedagógusa és a hónap csoportja címet is!

A Boldogságóra program keretében játékra hívta a tanulókat a digitális oktatás márciusi időszakára Bizonyné Balogh Klára, Babu néni, a 6. a osztályfőnöke. Vidám, színes kavicsállatkákat készített és rejtett el Pétfürdő térképen megjelölt területén, amelyeket meg kellett keresni és lefotózni.   Erről itt írtunk részletesen. 

Bár a digitális tanrendben nem lehettek együtt a gyerekek és a tanító nénik, azért megtalálták a módját annak, hogy közösen szerezzenek apró örömöket egymásnak és a családjuknak. Héninger Ildikó osztályfőnök iskolánk 3.a osztályának ilyen Boldogság órát szervezett. A tanulók feladata az volt, hogy a megbeszéltek alapján készítsenek az általuk választott személynek mókás, finom meglepetés-szendvicseket. Ötletének eredményeit szintén bemutattuk. 

Április 22-én kaptuk meg e-mailben az értesítést, hogy a programban résztvevő több mint 1500 óvoda és iskola mintegy 7500 csoportja közül iskolánk pedagógusa, Bizonyné Balogh Klára és a 3.a osztály Héninger Ildikó osztályfőnök vezetésével nyerte el a hónap pedagógusa és csoportja címet. Gratulálunk mindkettőjüknek, büszkék vagyunk munkájukra!

Vélemény, hozzászólás?