Díjaztuk és megjutalmaztuk a madáretető-pályázat résztvevőit

Január elején hirdettünk a madáretető-készítő versenyt, amelyre sokan jelentkeztek alsó és felső tagozatból egyaránt. Az elkészült etetőket iskolánk diákönkormányzatának tagjai értékelték, és javaslatot tettek a legsikerültebbek jutalmazására. Február 8-án a Berhidai úton, 9-én a Hősök terén hirdettünk eredményt.

A 4-8. osztályosok közül a legötletesebb madáretetőket készítették: Magyar Liliána 7.b, Dócs Zoltán 7.b, Serfőző Boglárka és Hajdú Szabina 4.a osztályos tanulók. Készített még etetőt Kujber Marcell és Milán 5.a, Urbán Gábor 4.a, Majoros Zsófi 4.a, Márton Hédi 8.a.

A Hősök terén helyezettek lettek Boncz Lorina 1.b, Gyarmati Olivér 2.a, Németh Zsóka 2.b. Készített még etetőt a 2.b osztályból Hujber Beatrix, Kozma Nóra, Horváth Petre, Oláh Zoé, Sándor Zselyke, Sárkány Brigitta, Marton Gergő és a 3.a osztályból Csizmadia Emma.

A helyezettek a diákönkormányzat által biztosított jutalomként csokoládét vehettek át Kőmives Judit intézményvezetőtől, illetve Barták Péter intézményvezető-helyettestől, valamint minden pályázó gyümölcscukorkában részesült.

További fotók, képgaléria

Vélemény, hozzászólás?