Érkeznek a régi iskolai képek felhívásunkra

Március közepén tettük közzé a felhívásunkat, hogy a jubileumi programjaink mellett régi osztályképeket, tablófotókat várunk. Szeretnénk májusra egy albumot összeállítani, emlékként az egykor itt végzett diákoknak.

A kezdeményezés mellé állt volt tanítványunk, Búzás Dániel, aki vállalta, hogy az iskolánk falain meglévő pár éves tablókat lefotózza, és a beküldött, megtalált képeket is feldolgozza a kiadvány előkészítéseként.

Közben már érkezett is néhány régi fotó. Ocskóné Megyeri Margit, iskolán egyik “öregdiákja” beküldte az 1962-ben készült tablóképüket az 55 éves találkozójukon készült fotóval. Idén készülnek a 60. éves találkozójukra, melyet méltóképpen szeretnének megünnepelni.

Előkerült egy 1980-ban készült osztályfotó is Holler László jóvoltából, amely a Berhidai úti udvar lépcsőjén készült a tanítványokkal és nevelőikkel.

Várjuk tehát az osztály- és tablóképeket a beküldő nevével, az iskolai tanulmányok dátumával központi e-mail címünkre:  petisuli32@gmail.com. Aki papírképet szeretne felajánlani, az megteheti a postacímünkre feladva: Horváth István Általános Iskola, 8105 Pétfürdő, Berhidai út 54., de személyesen is bedobhatja a postaládánkba vagy beadhatja a titkárságra is. (A papírképeket feldolgozás után természetesen visszaadjuk.)

Vélemény, hozzászólás?