Iskolarádió 2023.02.10.: zenei kívánságok és Valentin-napi előzetes

Az elmúlt két hétben ismét nagyon sok levelet kaptunk a gyűjtőládába, több mint 100 kívánság, szavazat érkezett. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a korábban már rengeteg szavazatot kapott és lejátszott számokat nem fogjuk megismételni. Így nem hallgathatjátok meg újra a Lemon demon modify című számot, hiszen sok más dal vár bemutatásra. Például Lady Gaga Bloody Mary című száma.

Hamarosan buli lesz a suliban! Február 14-én, kedden rendhagyó Valentin-napot tartunk az iskolában, mégpedig a farsang jegyében. Ebből az alkalomból ismét kinyit Babu néni levelesládája.

Ezen a napon, tehát február 14-én, kedden a rendes tanítási órák mellett bárki álarcot, fejdíszt, jelmezt vehet, az osztálytermeket pedig farsangi díszekkel lehet dekorálni. A harmadik óra utáni szünet kivételével, amikor levegőzni, mozogni fogunk, nem megyünk ki az udvarra, hanem Babu néni közvetíti a levelesládába érkezett üzeneteket, zenei kívánságokat.

A diákönkormányzat képviselői pedig végigjárják az osztályokat, és értékelni fogják a legötletesebb jelmezt, a legvidámabb osztálydekorációt és a legtöbb jelmezt felvonultató osztályt, akik később jutalomban részesülnek. A bejárattal szemben, a kisasztalon várjuk az üzeneteket. Végezetül egy újabb szám, amire több szavazat érkezett: Taki taki.

A teljes adás itt hallható:

Vélemény, hozzászólás?